#PuneCapacRisipeiAlimentare🍅 Vălenii de Munte își asumă un rol activ în reducerea risipei alimentare, într-o perioadă în care țara noastră risipește aproximativ 2,5 milioane de tone de alimente, adică 70 kg pe cap de locuitor.

Astfel, încă de la jumătatea lunii aprilie, brandul devine un susținător al consumului responsabil și al luptei împotriva acestei risipe. Sub umbrela campaniei 🌱 #PuneCapacRisipeiAlimentare 🌱, Vălenii de Munte își propune să educe și să inspire comunitatea în privința importanței utilizării eficiente a alimentelor și a reducerii risipei alimentare.

Prin intermediul produselor noastre, oferim consumatorilor posibilitatea de a găti diverse feluri de mâncare, folosind ingredientele în mod inteligent și responsabil. Această inițiativă, lansată în mijlocul lunii aprilie, se desfășoară pe platformele digitale ale brandului, cu postări educative și inspiraționale pe Facebook și Instagram.

Ne angajăm să sprijinim comunitatea noastră în adoptarea unui stil de viață mai sustenabil, iar pentru aceasta, colaborăm cu influenceri din domeniul culinar, care împărtășesc mesajul nostru și promovează beneficiile consumului responsabil. Nume celebre, cum ar fi Roxana Blenche, împreună cu soțul ei, Cătălin Bucur, dar și Cosânzenele Gătesc au răspuns provocării Vălenii de Munte de a crea din alimentele deja existente rețete noi, fresh și super gustoase, fiind promotorii unui stil de consum sustenabil.

Prin campania 🌱#PuneCapacRisipeiAlimentare 🌱, Vălenii de Munte nu oferă doar produse de calitate, ci devine un susținător al unei stil de consum echilibrat, din respect față de mediul înconjurător. 😊♼✅