Vălenii de Munte

Vă invităm într-o călătorie fantastică în care vom descoperi împreună gustul perfect, condimentat cu tradiții și mai ales, cu note moderne.

07.11.2023

Astăzi adaugăm pe raftul cu bunătăți VĂLENII DE MUNTE, două categorii noi de produse: CASTRAVEȚI MURAȚI și COMPOT DE PIERSICI.


Astfel, brandul intră pe încă două piețe mari din România, cu consum ridicat și specific țării noastre. Noua gamă cuprinde 5 tipuri de castraveți murați, crocanți și gustoși, atent preparați și condimentați, perfecți pentru mesele de acasă. Compotul de piersici vine în completarea categoriei dulci a portofoliului, cu o rețetă în sirop slab îndulcit. Ideal pentru deserturi sau pentru o gustare delicioasă. Rămâneți aproape, continuăm călătoria gustului ales, îmbinăm tradițiile cu tehnicile moderne pentru a obține cele mai bune produse Vălenii de Munte.

 

06.03.2023

Călătoria în lumea gustului continuă cu noua gamă Vălenii de Munte - sosuri pentru paste.


Pe lângă celelalte bunătăți Vălenii de Munte, în portofoliu am adăugat sosurile Spaghetti, Napoletana și bază pentru Bolognese, toate pline de legume și atent condimentate, pregătite pentru a satisface și cele mai sofisticate gusturi.


Folosim rețete FĂRĂ CONSERVANȚI pentru un gust natural al meselor de acasă.

 

04.10.2022

Vă invităm să descoperiți micile opere de artă din borcanele de dulceață Vălenii de Munte. Aromele autentice sunt desavârșite pentru a crea o dulceață delicată și catifelată, cu gust de copilărie.

Rețeta este unică și modernă, adaptată gusturilor actuale: cu conținut redus de zaharuri (dulcețurile Vălenii de Munte conțin cu peste 30% mai puține zaharuri decât produsele din aceeași categorie) și bogată în fructe (pentru fiecare 100g de produs sunt folosite 60g de fructe).

 

04.02.2022

Inspirați de peisaje pitoresti, mod de preparare atent, condimentat cu principii și tehnici moderne, inovative, putem spune astăzi că am găsit rețeta perfectă pentru Vălenii de Munte. Un brand clasic și modern totodată, se reinventează și aduce în atenția consumatorilor o gamă completă.

Sub acest brand se regăsesc produse obținute din roșii de calitate superioară, culese doar în vârf de sezon, atunci când acestea ating desăvârșirea. Portofoliul nostru este diversificat, format din 9 produse, toate pregătite să ofere gustul ales pentru mesele de acasă.

Fie că vă hotărâți să gătiți feluri tradiționale – supă, ciorbă, tocăniță, sosuri -, fie că simțiți că a venit momentul să încercați feluri noi, inspirate din rețetele ale altor țări – paste, pizza etc. -, gama noastră diversă de produse obținute din roșii este însoțitorul perfect în călătoria dvs. culinară.

Fără conservați, pentru un gust bun al mâncării. Provoacă arome irezistibile, dă plus de culoare și savoare.

Călătoria noastră începe acum!