Vălenii de Munte

Vă invităm într-o călătorie fantastică în care vom descoperi împreună gustul perfect, condimentat cu tradiții și mai ales, cu note moderne.

Inspirați de peisaje pitoresti, mod de preparare atent, condimentat cu principii și tehnici moderne, inovative, putem spune astăzi că am găsit rețeta perfectă pentru Vălenii de Munte. Un brand clasic și modern totodată, se reinventează și aduce în atenția consumatorilor o gamă completă.

Sub acest brand se regăsesc produse obținute din roșii de calitate superioară, culese doar în vârf de sezon, atunci când acestea ating desăvârșirea. Portofoliul nostru este diversificat, format din 9 produse, toate pregătite să ofere gustul ales pentru mesele de acasă.

Fie că vă hotărâți să gătiți feluri tradiționale – supă, ciorbă, tocăniță, sosuri -, fie că simțiți că a venit momentul să încercați feluri noi, inspirate din rețetele ale altor țări – paste, pizza etc. -, gama noastră diversă de produse obținute din roșii este însoțitorul perfect în călătoria dvs. culinară.

Fără conservați, pentru un gust bun al mâncării. Provoacă arome irezistibile, dă plus de culoare și savoare.

Călătoria noastră începe acum!